friday mood

hari ini hari Selasa, esok hari Rabu.. lamaaa lagi hari Jumaat, tapi ntah kenapa sejak pagi tadi saya rasa hari ni dah hari Jumaat. secara automatik, friday mood pun dah start. adedeh.. takleh jadi ni..

tak sabar nak menunggu weekend agaknya. apa ada pada weekend kali ni? jom kita lihat..

  1. Sabtu, jam 8.00 am: nak mandi kolam dengan danieL macam hari Ahad lepas. tapi kali ni, lepas mandi kolam, nak tidur sepuas-puasnya bersama danieL. hohoho… best!!
  2. Sabtu: nak cuba-cuba memasak Kuah Lodeh (Lontong) berbekalkan resepi dari my sister. tau.. banyak resepi kat internet tu, tapi macam complicated je. lebih baik belajar dari orang terdekat kan? sebab.. tanya 1001 soalan pun, pasti dia akan menjawab. hahaha… nyum-nyum..
  3. Ahad, jam 10.00 am: hendak lah berada di Beringgis Beach Resort & Spa untuk membentangkan Sistem Pemantauan KPI dan… mendapatkan update mengenai masa depan saya. huhuhu.. scary..

tapi.. pagi tadi urusetia yang menguruskan program kat Beringgis tu offer 1 bilik free untuk saya stay di sana bersama hubby dan danieL. ermmm.. skang ni masih berfikir-fikir.. mana yang lebih best? bermalam kat Beringgis atau.. mandi kolam dan makan kuah lodeh? ermm.. kalau dapat buat semua skali lagi best kan?!! 😉

yang pastinya, saya dah boleh menikmati hujung minggu saya dengan lebih relax tanpa perlu memikirkan keadaan rumah yang berterabur kerana.. semua kerja dah setel pada malam Sabtu!! yeeaah… jeles?? sila salin jadual saya di sini. hihihi.. jangan marah, ni la friday mood namanya.. 😉

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

3 Responses

  1. p i d a says:

    Friday mood? My friday saya pulak kena berkursus selama 3 hari di KK. Start hari khamis hihi @_@

    Poning palo den !

    Eh, baru saja balik rumah. Abis suda berpening kepala (baru komen sebab baru jumpa keyboard. Rindu sungguh ! hehe)

  2. ibumadeeha says:

    alhamdulillah.. selesai sudah ko berkursus. 17th April saya pun baru balik dari Beringis Resort & Spa, penat tapi kain perlu masuk dalam mesin dulu. skang baru dapat menyentuh keyboard. itupun curi-curi masa semasa berkursus induksi. hahaha… giliran saya plak berkursus selama seminggu…

  1. April 19, 2011

    […] 1 adalah pada 18 April 2011, selepas menyertai bengkel KPI di Beringis Beach Resort. penat dari bengkel pun belum hilang tapi, apa boleh buat, kalau bukan skang bila lagi nak induksi […]

Leave a Reply