The Green Hornet 2011

maaf, saya baru je berkesempatan menonton movie ni kemarin yang mengisahkan tentang politik media masa zaman sekarang. ya.. hanya lakonan semata-mata tapi saya rasa, benda ni memang sudah pun berlaku di setiap negara (if you knew what I mean).

intro cerita bagi saya agak boring, nasib baik intronya takde la panjang sangat. sampai la watak “Kato” diperkenalkan, terus saja wajah ala-ala korean star tu menarik perhatian saya. “eh.. orang korea kah ni?!” soal saya pada hubby. kesian si Laurah. mungkin saya sorang je yang masih tak familiar dengan wajah si Jay Chou ni kan?.. huhu..

The Black Beauty

err.. sori la geng, saya takde idea sangat nak berceloteh pasal movie ni. rate? maybe.. 3.5 la. tapi tak rugi menontonnya di masa lapang. anyway, I love the car!! 😉

Pictures credit to IMDb

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply