danieL @ playground

plan asalnya adalah berjalan-jalan di Giant sambil menunggu kereta siap dicuci. tapi, memandangkan playground agak lengang berbanding selalu, terus saja danieL berlari ke arah itu. so, this is his first experience playing at the playground.

macam biasa, body guard setia disisi

muka takut.. tapi nak main jugak!!

actually danieL tak baper sehat tu, tapi bila kuar je dari pintu rumah, terus aktif tak hengat. sepanjang hari duduk kat rumah kerisauan sebab batuk danieL berterusan sejak 3 hari lepas, tapi kemarin lebih teruk dari hari-hari biasa. bukan apa.. takut kalau-kalau ada something wrong berlaku dalam paru-paru dia atau dalam telinga. biasa la budak kecil, tak reti lagi buang kahak sendiri. huhu.. minggu ni saja dah dua kali melawat Poliklinik Permai dengan harapan ubat yang diberi dapat la menyembuhkan sakit danieL secepat mungkin.

cepat la sembuh, danieL sayang..

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply