what’s inside my bag?

see for yourself

  1. my purses – 1 untuk duit kertas, 1 untuk duit syiling
  2. my journal and a pen
  3. female’s stuff – alah, yang basic jer lah..
  4. buku perubatan – mesti di bawa ke mana-mana, sepa tau, malang tak berbau kan? boleh dapat ubat free, bijak bijak..
  5. green bag – ni trend sekarang la. kalau korang tak tau, ni mesti tak baca berita. hihihi..
  6. my handphone
  7. my keys – termasuk lah kunci rumah, kunci kereta, kunci almari, kunci toilet, kunci peti besi.. 😛
  8. kad pekerja
  9. kabel-kabel penting termasuk lah kabel untuk handphone’s charger, earphone, kabel SESB, kabel Telekom.. 😛

untuk makluman, barang-barang yang disenaraikan adalah bagi kategori public sahaja. yang private tu tak boleh tunjuk kat sini ok.

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 25 – What I would find in your bag”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply