30 days challenges dah nak habis dah..

sob sob sob.. tak sangka begitu cepat masa berlalu. why am I doing this on the first place? padan muka, skang sedih tak tentu pasal.

anyway, game ni saya terbaca kat blog orang, tapi sampai skang orang tu pun belum berjaya habiskan game ni. ahahaha.. well, I’m glad that I manage to finish it walaupun tidak menepati tempoh masa yang diberikan. at least, I have the will to finish what I’ve started.

why am I doing this? first of all, just for fun, untuk memeriahkan lagi suasana blog yang kadang-kadang sepi tanpa khabar berita. disamping tu dapat lah share kemeriahan dengan kawan-kawan lain yang sudi melawat blog ni. dalam masa yang sama, soalan-soalan dalam game ni membuatkan saya berfikir sekejap, berfikir untuk diri sendiri. biasa la, bila dah semakin tua ni, seringkali kita mengabaikan perkara-perkara yang kita anggap remeh dan lama-kelamaan, we lost ourselves and wonder why are we still here and not there?..

tidak dinafikan soalan-soalan dalam game ni kadang-kadang agak mengarut, tapi sebenarnya penting untuk kita mengenal diri kita yang sebenar. yelah.. kalau bukan diri sendiri, sape lagi yang boleh hargai diri kita sendiri kan? after all, this 30 days challenges memang berbaloi!!

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 27 – Why are you doing this 30 day challenge”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply