the little me..

oh my!! thank God I still keep this picture.

dalam gambar tu adalah my brother, my sister and me dalam baby court. sebab saya lahir kat Nalapak, Sabah Teh Ranau so, maybe gambar ni di ambik kat sana lah kut. kalau tengok dari gambar tu, umur saya belum sampai setahun kan? so, most probably my mom and dad still together during this time. kalau nak tau, sebelum saya lahir, keluarga saya tinggal kat Tawau then, semasa saya lahir kami dah berada di Ranau. maksudnya, saya takde memori kat Tawau. oh ya, saya lahir pada May 3, 1983. muka saya time baby lebih kurang macam danieL tak? hahaha..

aiii.. baru perasan!! kipas biru kat belakang tu masih berfungsi sampai skang. wow.. betapa berkualitinya barang-barang zaman dahulu. tak macam skang, semua pun cap ayam… 😉

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 16 – Another picture of yourself (baby pic!)”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

2 Responses

  1. Kakak nong says:

    kau ada simpan gambar ni? heheeee

Leave a Reply