nobody nobody..

dah sehari semalam berfikir untuk menyahut cabaran Day 17, tak habis fikir sendiri, bincang dengan hubby plak.. still my answer is nobody! I’m happy with my life now, walaupun hidup kami tak se-perfect mana, walaupun rumah kami kecil dan berstatus apartment, walaupun status kewangan tak sebanyak mana, but.. I have everything I need in this world! the most important thing is I am happy.

huhu.. korang pasti rasa boring dengan jawapan saya kan?! hohoho.. ok la, because this is just a game, I should make it more fun, kan? ermmm.. kalau lah ‘nobody’ tidak boleh diterima sebagai jawapan.. kalau lah ada orang letak pistol atas kepala saya dan paksa saya bagi jawapan selain ‘nobody’.. maka, saya terpaksa memilih Donald Trump punya wife. miahahaha.. malangnya, dorang sudah divorced. betul kah? don’t know, don’t care..

credit to Divorce Saloon

anyway, ada orang pernah bagitau saya kununnya Donald Trump mewajibkan isterinya berbelanja sebanyak USD 1 Juta setiap hari!! tidak boleh kurang, tidak boleh lebih!! tak pasti la plak kenapa, tak berminat nak tanya lebih-lebih sebab bila dengar perkataan 1 Juta, what?! banyaknya!! setiap hari?! betul bah?!!…

so, that’s it.. kalau diberi peluang, saya nak hidup sebagai isteri Donald Trump dari jam 8am – 5pm supaya dapat beli rumah besar dengan duit sebanyak USD 1 Juta!! hohoho.. aku kaya, aku kaya!!

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 17 – Someone you would want to switch lives with for one day and why”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply