my bad habit..

nasib baik la cabaran kali ini tidak memerlukan sebarang gambar sebagai bukti, kalau tidak… huduh benor la!!

my bad habit is.. no other than.. suka mencabut rambut gatal. sape yang kenal saya, memang dah tau bad habit saya ni. macam-macam nasihat saya dah dengar.. jangan cabut rambut, rambut tu mahkota wanita.. jangan cabut rambut, nanti botak.. jangan cabut rambut, nanti kalau dah jadi ibu, rambut akan gugur jugak.. jangan cabut rambut, blah blah blah..

memang dah banyak kali berazam nak berhenti, tapi malangnya takde satu pun nasihat di atas dapat menghapuskan bad habit saya ni. nasib baik la saya ni bertudung kan? kalau tidak, time jalan-jalan kat shopping complex pun sibuk cabut rambut. hahahaha…

now you know why.. setiap hari saya mesti nak kena sapu rumah!! huhu… bak kata orang, berani buat, berani tanggung la kan?

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 04 – A habit that you wish you didn’t have”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply