me & family


dari kiri (belakang): Askah (brother), me, mom and Rini (sister).

dari kiri (depan): Rizah and Ivy (half sisters)

dari kiri (belakang): my brother, wife and haziq (their first baby), Rizah and me

dari kiri (depan): irfan (my sister’s son), my dad, my stepmother, my sister and nana (my sister’s daughter)

just because my parents divorced since I was 1 year old (remember?), jarang sekali dapat bergambar penuh 1 family. bukan saja kerana my parents tinggal berasingan, tapi sebab adik-beradik yang dah kawen pun tinggal berjauhan. so, kalau dapat bergambar pun, at least ada sorang yang tiada dalam gambar. kalau dapat berkumpul pun, mesti lupa nak ambik gambar. huhu.. gambar ni jer lah yang saya rasa dapat memenuhi syarat. gambar ni diambik pada hari raya 2006.

so this is a picture of my own family. hubby, me and danieL. Aidilfitri 2010.

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 14 – A picture of you and your family”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

2 Responses

  1. Jumain Jr banting says:

    assalam…Tengok askah and rini,kalau jumpa sure tak kenal punya dah berubah tapi papa u still maintain bah..ada awit muda kah……

  2. ibumadeeha says:

    hehe.. ni gambar tahun 2006, skang berubah sudah tu. si as sekarang tembam sudah. bapa saya pun sudah semakin berumur, sakit-sakit lagi. huhu..

Leave a Reply