my first 10 songs

err.. apa punya soalan lah untuk Day 15 ni, kalau takde iPod, nak jawab camne?! nak kena gi beli iPod plak ker?! actually memang ada plan nak beli iPod tapi tak terfikir pun nak letak mp3 dalam tu. haish.. kepada penyelaras soalan, sila kaji semula soalan untuk Day 15 ni ok!!

ngehehehe.. takde alasan untuk skip soalan ni, nanti kena cop ‘main buyuk’. disebabkan soalan ni suruh shuffle playlist dan cuma nak tahu 10 lagu yang pertama, so saya guna winamp jer la eh.. saya memang ada banyak mp3, sebab saya suka menyanyi walaupun suara tak sedap (remember?), tapi masalah saya ialah saya tak suka download lagu. actually, apa-apa saja yang namanya men-download, saya memang tak baper suka. akibatnya, mp3 saya kebanyakannya lagu-lagu yang dah lapok dek zaman dan semuanya adalah berkat ikhsan dari kawan-kawan. so, mari kita shuffle dan tengok sape yang kena?! jeng.. jeng.. jeng..

  1. Mina – Ji Geum Chuh Rum Man
  2. Charice – Nothing
  3. Lette – Kang Woo Jin
  4. Maher Zain – Ya Nabi (Arabic Version)
  5. FinKL – True Love
  6. Izi – Eung Geub Shil
  7. Charice – I Love You
  8. Seul Peun Sarang (Stairway to Heaven OST)
  9. Jang Nara – Love
  10. Charice – Did It For You

miahaha.. sorry to disappoint you, 6/10 are korean songs!! huhu.. o’ya, sebab saya tak masukkan semua mp3 dalam playlist saya, cuma 90 lagu saja dalam playlist yang saya shuffle tadi dan sebab ni lah playlist yang saya tengah pakai skang, so malas nak kacau.

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 15 – Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply