I’m married

aaaa.. ni lagi satu, perlu dikaji semula oleh penyelaras soalan. sebab.. soalan ni agak terlambat dan tidak sesuai untuk mereka-mereka yang telah berkahwin. mungkin kalau omputeh boleh lah, sudah kawen pun, masih dibenarkan berangan-angan mau kawen dengan orang lain. ahh? betul bah?!

jadi, memandangkan my future husband is already married to me, so.. terpaksa la saya back to the past kan?? kunun-kunun masa tu belum tau la who is the one. ada gak beberapa kali couple ngan orang lain, tapi tak pernah terfikir untuk berkawen ngan dorang. tahun ke-4 couple ngan my hubby, baru lah tergambar di fikiran, macamana lah agaknya masa depan saya berkawen dengan mamat sorang ni. 😉

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 20 – Someone you see yourself marrying/being with in the future”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply