how to introduce myself well.. if..

situasi #1

not me1: siapa nama?
me: Laurah..
not me1: perhatian semua, kita sudah ada pegawai baru, siapa yang masih available tu, boleh lah cuba-cuba nasib..
me: *^?!*^??*!?*^?!
not me2: Pn. Laurah ok…

😉 yeahh!! nasib baik ada orang lain tolong explain..

situasi #2

not me: siapa nama?
me: Laurah..
not me: dah berapa tahun pengalaman bekerja?
me: dah nak masuk 5 tahun…
not me: 5 tahun?!
me: ya..
not me: errr… nampak macam masih muda..
me: *^?!*^??*!?*^?!

😡 so what?! kau ingat saya baru graduate tahun lepas ker?!

situasi #3

not me: siapa nama?
me: Laurah..
not me: ooo… dari mana? Ranau?
me: *^?!*^??*!?*^?!

🙄 wow!! ada cop Ranau ker atas dahi saya ni? padahal, bukan pun orang Ranau asli.

nampaknya saya kena belajar pakai make-up tebal-tebal baru nampak macam berumur sket. hohohoho… any other suggestions??

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply