Hancock 2008

Hancock is my favourite superhero? huhu.. come on la.. honestly saya tak pandai nak jawab soalan ni, bila google, ramai orang jawab Batman, Spiderman, Superman.. dan macam-macam lagi la. so kalau camtu saya pilih, Hancock. wahahahaha..

why? sebab Hancock almost no weaknesses! satu-satunya kelemahan dia ialah dia takleh berhubung dengan awek dia tapi according to the movie, awek dia dah kawen dan dia dah tinggal berjauhan ngan awek dia, so problem solved.

I can be better. I will be better - Hancock

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 06 – Favorite super hero and why”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

4 Responses

  1. mummy aliya says:

    wow! 4 in 1 time. ;p

    TER-tarik nak jawab soklan 30 hari tu.
    Tapiiiiii………asyik TER-tolak2 sahaja jari2 dari keyboard ni.
    tu yang x join2 sampai skang. :p

  2. ibumadeeha says:

    hahaha.. bayar hutang hari yang tertunggak. jom la join sha..

  3. mummy aliya says:

    nanti sha pk2 kan.

    p/s: klu lora dh reply komen sha ni, cane sha nk alert eh instead of sha kena view balik entry yang sha dh komen?

    sha cari yang follow-up komen yang hantar ke emel tu, tp x de, ke sha yang x jumpe? :p

  4. ibumadeeha says:

    sha.. saya dah install plugin untuk follow up comment. thanks for the request.. 😀

Leave a Reply