diana @ deen

ohh, lihat gambar itu!! gambar yang terlalu lapuk, baru saja di scan tadi.

her real name is Diana Yussup, tapi saya lebih selesa panggil dia dengan gelaran deen. tak pasti ada ke orang lain panggil dia camtu? anyway, gambar tu diambil sebelum saya graduate, dalam tahun 2003 – 2004 di Air Panas Poring, Ranau. kedua-duanya masih bujang-bujang belaka ketika itu. hohoho..

perkenalan kami bermula semasa zaman sekolah menengah, form 4 kat SMAKK. kebetulan kami merupakan antara pelajar baru yang masuk ke sekolah tu. tak ingat sangat macamana perkenalan bermula, yang pasti kami selalu study bersama-sama. dia pernah datang rumah saya unfortunately, saya tak pernah pun menjejakkan kaki ke rumah dia. oh ya, first time jumpa, my dad sangat berkenan dengan dia ni, kununnya nak jodohkan dengan my brother. what?! nonsense!! orang masih nak belajar laaa…

errmm.. saya tak pasti adakah entri ini berjaya menjawab The 30 Days Challenges (Day 03), tapi yang pastinya, kawan baik semasa suka dan duka sememangnya sukar di cari. kebanyakan kawan yang saya ada adalah kawan di masa senang jer.. hahaha.. still, they are all my friends. lagipun dalam kesibukan kita melayan rutin harian, kita memang takde masa nak menguji kesetiaan kawan-kawan kita kan? huhu.. takde masa la nak buat kerja-kerja melalut camtu.

oleh kerana saya tau korang mesti nak termuntah kalau saya letak gambar SEMUA kawan-kawan saya disini, so letak satu cukup la kan… after all, she is my top #1. deen.. you’re the best!!

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 03 – A picture of you and your friends”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

1 Response

  1. October 11, 2011

    […] week, best sangat dapat lunch with my bestfriend. topik utama sudah tentu lah mengenai my dad yang kini tinggal seorang kat kampung dan betapa […]

Leave a Reply