a clean house

of course saya teringin nak letak gambar danieL dalam entri ni, tapi.. nanti kang penyelaras soalan suruh saya plak yang mengkaji semula jawapan saya kerana tidak adil untuk mereka-mereka yang masih bujang. hohoho..

so, I guess, a picture that makes me happy is my dreamed house. tapi bila fikir-fikir balik.. kalau ada rumah, tapi kotor dan tak terurus, tak happy jugak kan? so, my final answer is a clean house!! sebab tu, suka sangat tengok rumah-rumah besar, tapi setiap kali nampak rumah besar, dalam hati mesti tertanya-tanya, berapa ramai orang gaji dorang eh??

bila danieL dah besar nanti, boleh la saya bagitau dia.. “umi happy sangat kalau tengok rumah kita sentiasa bersih”. harap-harap lah anak lelaki saya tu rajin mengemas dan bersihkan rumah ek.. sebab skang ni, dia hanya tau membuatkan rumah kami bagai di langgar garuda. huhu…

that’s all. harap maklum bahawa entri ini adalah bagi menjawab “The 30 Days Challenges: Day 21 – A picture of something that makes you happy”.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply