11.1.11

11 Jan 2011 sememangnya satu tarikh yang cantik dan pada tarikh ini jugak genap lah umur my hubby 29 tahun. happy birthday, abah!! so, pada tarikh ini dan keesokan harinya umi ambik cuti semata-mata untuk meraihkan hari bersejarah ini. hmmm.. ape nak buat ek??

happy birthday abah!!

memula kitorang plan nak gi tengok wayang, tapi disebabkan pukul 2.00 pm saya terpaksa masuk ofis sekejap untuk attend meeting, so kitorang kena lah beli tiket wayang yang lebih awal. malangnya, semua movie kat 1Borneo start pukul 12.00 tengahari. huhu.. takde rezki la tengok wayang hari ni.

makanan seafood ala kadar jer.. cukup untuk 2 orang

second plan.. nak makan steamboat. itu adalah plan asal, tapi memandangkan restoran-restoran steamboat di 1Borneo semuanya buka sebelah malam, plan berubah lagi iaitu.. nak makan seafood. tempat pilihan ialah Jaws.

BBQ steamboat.. dah nak habis dah..

tetiba FIL called, bagitau dorang nak datang dan bermalam di rumah. akhirnya plan kedua diteruskan juga untuk makan steamboat bersama FIL dan 2 orang adik my hubby pada sebelah malam. tempat pilihan ialah Jaws juga.

ini adalah antara para jemputan yang tak rasmi

balik-balik Jaws.. apa kes? sebabnya.. my hubby dan manager kat situ dah jadi bestfriend. huhu.. sesape yang kenal my hubby pasti tahu ini bukan lah perkara luar biasa. dia boleh jadi bestfriend kepada sesape saja ok.

si kecik plak buat apa? e’eh.. pakai shoes baru ke danieL?

apapun, happy birthday abah danieL! umi doakan semoga kebahagiaan kita berkekalan hingga ke syurga. umi dan danieL love you so much!! mmuuaahh.. mmuuaahh.. mmuuaahh..

p/s: hari ni masih bercuti.. hubby plak outstation ke KL? huhu.. nampaknya kena lah jadi menantu yang terbaik melayan PIL kat rumah. takpe takpe.. sib baik ada danieL..

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply