danieL.. can bah!!

danieL dah tidor, abah masih stuck kat KL sebab takde tiket balik Sabah. nasib baik berjaya beli tiket untuk esok yang tinggal sekeping jer lagi, tu pun flight dari KL – TWU then, TWU – KK. huhu… tak pasal-pasal plak bos dia ni suruh gi outstation time tiket habis! mujur bos tu bagi kenaikan gaji, kalau tak..

owh ok, dah lari topik. tak tau nak letak tajuk apa yang sesuai untuk entri ni, just nak share 2 danieL’s videos. enjoy..

danieL is dancing, again…

talking on the phone.. hellow..

baru lepas mandi pagi tadi. first time pakaikan towel dia macam tu. hahaha… ** err.. sila abaikan keadaan latar belakang yang tak sedap mata memandang

actually, besok ada jemputan kawen kazen kat kampung, tapi.. memandangkan besok my hubby sampai rumah dalam jam 10 pm, so nampaknya tak dapat la menghadirkan diri ke majlis tu. bukannya tak boleh balik kampung sendiri, tapi.. macam dah tak biasa plak berjalan tanpa hubby. ermm.. tadi dah minta kebenaran dari hubby, dia kata boleh jer kalau saya nak gi sendiri, tapi.. tengok la camna mood besok. kalau rasa berat hati, baik tak payah kan?

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply