danieL’s first passenger

eh eh.. sejak bila plak anak saya ni jadi driver? gimik jer tu.. last saturday, kami jalan-jalan kat 1Borneo. kununnya cuci mata, tapi nampaknya iman tak kuat sangat, mesti ada barang yang ter-sangkut kat tangan. hehe.. sebelum balik, singgah Toys R Us kejap, bukan main excited lagi danieL tengok budak-budak lain bermain kat playground kecil depan kedai tu. saya ragu-ragu gak, danieL dah boleh main ker? tapi, bila fikir-fikir balik.. aiii.. anak senakal ini, tak pandai main cam budak-budak tu?! jom, kita try!!..

first time driving dah ada passenger.. hahaha

danieL as a taxi driver. nampaknya jadi driver bas lagi lumayan. tambang taxi mahal sangat kut..

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply