kekasih lama?..

kemarin petang cam biasa, lepak-lepak dengan daniel depan tv sambil surf internet, sementara tunggu drama bersiri Adamaya tu start. rasanya semua orang tau pasal drama ni kan? kalau tak tau, dia main kat TV3 dari Isnin – Khamis, 6.30 pm ok..
anyway, tetiba terasa nak komen pasal citer semalam tu. memula geram gak tengok watak maya dalam tu, ade ker patut dia masih ada perasaan nak layan ex-boyfren dia si dani tu. adeh.. dah ade anak yang comel, husband pun ensem, masih boleh terperangkap dengan zaman silam dia. isk.. tak patut, memang tak patut!
errmmm.. korang rasa camne? patut ke tak patut?.. patut ka korang masih simpan perasaan kat ex-boyfren korang walaupun dah berkeluarga?
cam skema jer bila jawab.. tak patut.. kan kan kan?
ntah la. memang tak patut kut. tapi apsal dia boleh terjerat gak eh?
kemarin saya dengan yakinnya menjawab, memang TAK PATUT!! tapi hari ni.. bila saya sendiri dah mengalaminya.. ermmm.. rasanya.. memang ada “kepatutan” kut.. hahahahaha…
aik.. jangan la salah faham, saya tengah komen pasal citer tu lah..
anyway, memang saya terbuka profile someone jap tadi. saje jer nak jenguk friendster, kut-kut ada new improvement. pastu, ternampak link untuk My Blocked User. eh.. rasanya saya pernah block someone dalam friendster ni. meh kita tengok apa citer member kita yang sorang ni.
wow.. gambar dah upload. friend list pun dah ramai.. pastu, ramai lak aweks yang hantar komen/ testimonial kat dia. not bad huh!! pastu browse lak gambar-gambar dia kat dalam tu, tapi takde la banyak sangat. tetiba senyum-senyum sendiri cam orang tak siuman, tetiba terimbas kenangan silam. hahaha.. tetiba rasa cam “isk.. ade ker patut masih ada perasaan camni?”
so, kesimpulannya.. kalau la benda seperti yang si maya tu alami jadi kat kita, mesti ada kemungkinan kita akan terjerat gak kan? well.. tepuk dada, tanya iman kita la. bagus gak ada citer-citer drama camtu, boleh dijadikan pengajaran.
last but not least, ni hanya komen mengenai citer Adamaya yer.. anda tidak dibenarkan untuk berfikir yang bukan-bukan.

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

Leave a Reply