can’t wait to start scripting..

ya.. currently memang can’t wait, but I need to express this feeling urgently. haha… ada headache sket skang ni, don’t know why, maybe because kurang minum air.. or maybe because baru lepas lunch, terlebih kenyang dan mengantuk.. or maybe because I really really stress. huhu..
anyway, tak kesah la nape, yang penting, the headache happened after meeting with my boss this morning. hahaha.. baru sekali jumpa boss, dah kena stress. nasib baik boss bercuti selama seminggu, so ada masa lagi nak release kan stress ni, hopefully la kan..
at the moment, boss said he hasn’t make definite decision who will be my superior. but, for the time being, he asked me to help these three fellows; 1) azwan (UMS website); 2) hazril (HeRMIS) and 3) azihar (SISEF). what?! 3 systems in a way?! adedeh.. baru dengar perkataan “website” pun, saya dah nervous, di tambah lagi dengan dua system yang… I don’t know.. no idea. alamak… korang tengok la website ni, memang banyak nak kena touch-up wei!!
bukan la nak mengomplen di pagi2 buta, tapi be realistic la, dalam masa 3 hari ni sempat ke nak belajar ketiga2 benda tu? kemarin azwan dah share ngan saya yang website tu memang very very critical. kalau la saya di beri peluang untuk incharge 100% on the website, for sure, I am more than happy!! tapi.. please, no interruption!!
and then, yang menambahkan lagi tekanan ini, bila bos cakap, me and azwan will be in a special department called Ad-hoc Administrator. hallooo.. sape pernah dengan nama department macam tu? please angkat tangan!! apakah maknanya itu?! maybe nak kena jadi superman and superwoman kut..
anyway, don’t worry, I’m still okay here. I know, all I need to do is to prove my ability. walaupun dah banyak keluhan dan aduan yang sampai ke telinga saya ni, abaikan jer lah! I don’t need it.. I just need to find a solutions. skang ni masih berfikir2, what should I do to improve the website, but currently very impressed with UTM website. simple, neat and friendly, tapi.. macam loading lambat la. dorang perlukan server yang lebih besar ni. anyway, good job for the team!! boleh tiru ker? hak hak hak..
ok la, nak sambung buat keje ni.. God, please give me some guidance..

Follow me!

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena

You may also like...

1 Response

  1. sapphire says:

    hahahahaha..aku x bule angkat tangan sebab aku langsung tak tau pekebendenya tu..hahahaha..nwei, dats the spirit!! u go gurl..show them ur ability..pasti boleh..hehe

Leave a Reply